“PEP a produs rezultate extrem de repede.

Munca mea s-a îmbunătățit imediat și acum lucrez la potențialul meu maxim.”


  • Am oferit o soluție personalizată pentru a permite echipei să funcționeze cât mai eficient în noul mediu de lucru

  • Focus-ul echipei de conducere a departamentului guvernamental asupra activităților strategice cheie a crescut cu 14%

  • Ședințele generează în momentul de față rezultate mult mai relevante, iar luarea deciziilor este acum mult mai eficientă.

Provocarea

Un mare departament guvernamental a fost supus unei serii de schimbări semnificative pe parcursul unui an. Un nou departament a fost creat prin fuziunea mai multor unități de business.

Formarea echipei de conducere a impus directorului executiv adjunct al departamentului, directorilor generali și echipei executive de asistență să găsească soluții pentru creșterea coeziunii muncii în cadrul departamentului. Având în vedere faptul că echipa fusese de curând relocată într-un spațiu de birouri de dimensiuni mai reduse, angajații încercau în același timp să se adapteze la un nou flux de lucru, adecvat noului spațiu fizic, dimensiunii spațiului individual de lucru și capacității de stocare.

Utilizarea de noi instrumente multi-media și gestionarea atât a volumului de e-mailuri și a informațiilor primite, cât și a vitezei cu care informația circula, constituia, de asemenea, o provocare importantă pentru echipă.

Soluția noastră

Am oferit o soluție ajustată contextului, pentru a permite echipei să funcționeze cât mai eficient posibil în noul mediu, satisfăcând, concomitent, cerințele pentru o mai mare coerență în abordarea leadership-ului.

Echipa de conducere lucra deja cu un consultant extern pentru a consolida alte aspecte legate de leadership. Am lucrat împreună cu respectivul consultant pentru a asigura coerența mesajelor transmise.

Rezultatul

Ca urmare a experienței sale cu programul PEP, focusul echipei de conducere asupra activităților strategice cheie a crescut cu 14%. Ședințețe formale și întâlnirile informale oferă acum rezultate semnificativ superioare și a fost adoptată o abordare mult mai structurată a întâlnirilor individuale. Eficiența procesului decizional a fost optimizată în mod semnificativ.

[social_warfare]