Sesiune deschisă PEP® Worldwide România, 20.02.2018

Recomandări pentru Managementul Timpului în anul 2018 de la PEP Worldwide
19/12/2017
Mediul de muncă vă îngreunează activitatea? Încercați să va concentrați la asta!
16/02/2018

Dr. Pendl & Dr. Piswanger România organizează în data de 20 februarie 2018, o sesiune deschisă promoțională de productivitate și eficiență personală, utilizând cele mai de succes principii ale programului PEP®, consacrate la nivel internațional.

Dacă doriți să aflați cum puteți să câștigați până la 2 ore pe zi, vă așteptăm pe 20 februarie, începând cu ora 09:00 la Hotel Mercure Bucharest City Center, situat pe Strada Geroge Enescu, nr. 17. Vom prezenta cu această ocazie principalele concepte cu care operează Programul de Eficiență Personală și abordarea noastra personalizată pentru optimizarea productivității.

Dinamica accelerată a mediului de muncă actual este unică în istoria omenirii. Agilitatea proceselor individuale de muncă și eficiența managementului informației reprezintă condiții cheie ale succesului. Programul de Eficiență Personală (PEP) al Dr. Pendl & Dr Piswanger România vă prezintă cele mai bune soluții pentru creșterea eficienței individuale și pentru îmbunătățirea echilibrului muncă – viață personală.

Programul de Eficiență Personală (PEP®) reprezintă programul de dezvoltare a eficienței organizaționale, recunoscut la nivel internațional de peste 30 de ani, pentru rezultatele obținute în cadrul celor mai performante organizații. PEP® este axat pe optimizarea fluxurilor de informații, îmbunătățirea planificării și a organizării individuale a angajaților, cu efecte benefice directe asupra reducerii nivelului de stres aferent activităților zilnice.

Programul PEP® se adresează tuturor persoanelor care lucrează cu informații electronice sau pe format hârtie, indiferent de poziția acestora în organizație.

Programul nostru de dezvoltare a eficienței combină în mod optim formarea cu coachingul și consultanța. Abordarea noastră practică este unică:

 • Lucrăm cu grupuri mici de angajați
 • Oferim angajaților coaching individualizat și consultanță personalizată, la propriul lor spațiu de lucru
 • Personalizăm programul nostru în funcție de nevoile individuale ale participanților și ale organizației

Participanții beneficiază de:

 • Creșterea productivității individuale
 • Calitate superioară a muncii
 • Creșterea gradului de control asupra informației
 • Reducerea stresului

Organizațiile beneficiază de:

 • Control ridicat al calității
 • Reducerea raportului cost/rezultat și diminuarea orelor suplimentare
 • Îmbunătățirea controlului și creșterea satisfacției consumatorilor
 • Reducerea incidenței cazurilor de burnout și îmbunătățirea mediului de lucru

Îmbunătățirea continuă reprezintă unul dintre principiile de bază ale programului PEP®. Consultanții noștri ajută participanții să adopte principiile îmbunătățirii continue în organizarea proceselor individuale de activitate și a spațiului fizic și virtual de muncă.

Sesiunile deschise PEP® vă vor oferi o înțelegere mai bună asupra obiectivelor programului și ariei de acoperire a acestuia. Veți avea ocazia să descoperiți principalele instrumente cu care operează programul de eficiență personală, veți afla detalii relevante referitoare la metodologia de implementare și veți putea identifica mai bine modul în care PEP poate să ajute organizația dumneavoastră să-și dezvolte nivelul de eficiență.

Număr participanți: limitat

Durată: 4 ore (09:00 – 13:00)

 Preț promoțional pentru sesiunea din 20 februarie 2018: 105 Euro/participant + TVA

Pentru înscrieri sau întrebări vă invităm să ne scrieți la: office@pepworldwide.ro