La nivel mondial, managerii recunosc meritele programului ExecPEP pentru succesul lor în afaceri, echilibrul între viața profesională și viața personală și capacitatea de a deține controlul. Ca dovadă a acestui fapt, PEPWorldwide este furnizorul de soluții de productivitate pentru peste 50% din companiile “Fortune 500”

În iunie 2012, revista Harvard Business Review a efectuat un studiu în rândul directorilor care a relevat următoarele statistici:

  • 82% dorm mai puțin de 7-8 ore pe noapte, adesea trezindu-se extrem de obosiți;
  • 70% nu au avut pauze regulate pe parcursul zilei pentru a-și reîmprospăta energia;
  • 70% au mâncat masa de prânz la birourile lor, sau chiar nu au mâncat deloc;

  • 65% nu reusesc să aibă activitate fizică constantă;
  • 68% sunt conștienți că nu petrec suficient timp cu familiile lor și de multe ori mintea lor rămâne blocată în problemele de la birou;
  • 71% consideră că nu au suficient timp pentru desfășurarea activităților preferate.

PEP® reprezintă o nouă abordare eficientă a managementului proceselor de activitate. PEP® nu este un curs clasic sau un seminar și nu trebuie să vă deplasați într-o locație îndepărtată. Programul PEP® se desfășoară la locația dumneavoastră. Executive-PEP® este conceput pentru managerii ocupați care nu au timp să participe la programul PEP® standard. În plus față de formatul PEP® standard, programul se adresează în mod direct nevoilor specifice ale participantului.

Programul se desfășoară individual (asistentul executiv trebuie să ia parte și el la sesiuni) și acoperă trei jumătăți de zi, distribuite pe o perioadă de 3 până la 4 luni.

[social_warfare]